Muutama mielenkiintoinen fakta tuotannostamme

Vuonna 2020 jätettä syntyi

%

Jalostettiin uusiksi tuotteiksi

%

Kokonaiskierrätysaste 2020

Muovijätettä polttoon

Paperi on ekologinen valinta

Carccu® on paperipohjaisten pakkausratkaisuiden kotimainen edelläkävijä.

Tarjoamme ratkaisut yrityksesi pakkaustarpeisiin ammattitaidolla. Laadukkailla, ekologisilla paperipakkauksilla viestit asiakkaille vastuullisuudesta ja laadukkaasta tuotteesta. Hankimme paperimme korkealaatuisina Euroopan ja Venäjän vastuullisesti hoidetuista metsistä. Käytämme painoväreinä omassa tuotannossamme ainoastaan korkealaatuisia Swiss Ordinance -materiaaleja ja sekoitamme värit tietokoneavusteisesti. Laadukkaita vesipohjaisia värejä käyttämällä säästämme myös luontoa ja vältämme haitallisia VOC-päästöjä (Haihtuvat orgaaniset yhdisteet eetterit, alkoholit ja aromaattiset hiilivedyt). Kaikki tietokoneavusteisessa värikeittiössämme sekoitetut painovärit varastoidaan ja varastoiduista ylijäämistä sekoitetaan musta pigmentti voimapaperien painamiseen. Jos tämän jälkeen painoväriä menee hävikkiin, painoväri kuivataan mahdollisuuksien mukaan jolloin syntyvä jätteen määrä ja ympäristökuormitus on mahdollisimman pieni. Laadukas painojälki ja moneen tarpeeseen taittuva tuotantomme pienentää turhan hävikin määrää optimaalisina tuote-erinä ja sopivan kokoisina tuotteina. Tehokkaat fleksopainokoneet yhdistettynä ketterään tuotantoprosessiin takaavat kustannustehokkuuden ja minimaalisen hävikin tuotannossa.Laadukkaita vesipohjaisia painovärejä käyttämällä säästämme myös luontoa. 

Elintarvikepakkauksemme ovat pääasiassa kartonkina kierrätettäviä tai teollisessa kompostissa biohajoavia. Pienet myyntierät auttavat asiakasta käyttämään tilatut tuotteet 100 %:sti toimitusten tapahtuessa tehokkaina tilaa säästävinä pieninä kuljetusyksiköinä suoraan vastaanottajan toimipisteeseen. Tuotteiden pakkaustäytteenä hyödynnetään painoeriemme häntiä, jolloin erillisiä pakkauspehmusteita ei tarvitse kuljettaa varastollemme. Tuotantoeriemme häntiä on myös ostettavissa edullisesti verkkokauppamme outletista. 

Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kierrätysasteen nostamiseksi ennen kaikkea jalostamalla jätteestä itse uusia tuotteita. Vuonna 2020 jätteistä päätyi uusiokäyttöön 71 % (jätehuollon kautta uusiksi tuotteiksi tai myytiin sellaisenaan loppukäyttäjälle). Tavoitteena vuodelle 2021 on vähentää kaatopaikkajätteen määrää kehittämällä uusia tuotteita tuotantoylijäämistä ja jätteistä uusiokäyttöasteen nostamiseksi.

Background image for eco field carccu.com

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake