Ravintolatuotteet

Takeaway – ja kattaustuotteemme

Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja tyylikkäiden pikaruokakäärepapereiden, taskujen ja muiden pakkauspaperien valmistamiseen kaikkiin ravintolanne tarpeisiin. Verkkokaupastamme tilaatte esimerkiksi hampurilaistaskut ja käärepaperit hyllytavarana ilman painatusta ruskeana tai valkoisena, sekä käärepaperista tyylikästä ruutukuviota kolmessa sävyssä. Käärepaperit omalla logolla laadukkaille ekologisille papereille onnistuvat yhteistyössä pakkaussuunnittelijamme kanssa.

Valikoimistamme löydät kattavasti ekologisia takeaway -pakkauksia ravintoloiden ja catering -yritysten sekä pop-up -ravintoloiden tarpeisiin. Verkkokaupastamme tilaat ekologiset takeaway -pakkaukset kätevästi pienissä myyntierissä nopeilla toimituksilla. Viimeisimmän riippumattoman tutkimustiedon mukaan kartonkiset ja paperiset pikaruokaravintoloiden tarjoilupakkaukset ovat uudelleenkäytettäviä huomattavasti ekologisempia. 

  Verkkokauppamme valikoimasta ravintoloiden tarpeisiin löytyy:

Välitämme myös ekologiset takeaway -pakkaukset ravintolanne tarpeisiin brändättynä. Autamme suunnittelussa ja yhteistyössä alihankkijamme kanssa toimitamme erittäin kustannustehokkaasti kokonaispalveluna omalla logolla painettuna. Lue lisää logopainetuista ravintolatuotteistamme tai pyydä tarjous myyjältämme. 

 

 

Myynti

Ravintola- ja elintarvikepakkaukset ja paperit:

Myynti

Puhelin: +358 (0) 3 5134240

S-posti: service@carccu.com

Sämpylät logopainetulla paperilla Pohjanmaan grillissä

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake