fbpx

Paperipussit

Paperipussit

Yrityksellesi sopivat paperipussit

Unohda pienet muovipussit ja satsaa laadukkaisiin paperipusseihin!

Paperipussiin voit pakata helposti mm. paistopisteen tuotteet, hedelmät, vihannekset, kuivatuotteet ja leivonnaiset. Pohditko, kuivuuko leipä paperipussissa? Ei, jos paperipussi on laadukkaasti valmistettu. Paperipussit soveltuvat erinomaisesti myös mm. hedelmien kypsymisen nopeuttamiseen.

Meiltä saat tarpeisiisi sopivat paperipussit helposti ja nopealla toimituksella. Kuten muihinkin tuotteisiimme, myös paperipusseihin saat halutessasi yksilölliset painatukset ja esimerkiksi oman logon.

Paperikassiin pakatut elintarvikkeet viestivät laadukkuudesta paremmin, kuin muovipussiin pakatut tuotteet. Valikoimaamme kuuluvat myös painetut erikoispussit, joita voit käyttää erilaisten kampanjoiden tukena. Tilaa kerralla vain sen verran, kuin tarvitset, ja säästät varastointikustannuksissa.

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Meiltä löydät myös upeat paperikassit yrityksesi kaikkiin tarpeisiin.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake