Paperipussit

Yrityksellesi sopivat paperipussit

Unohda pienet muovipussit ja satsaa laadukkaisiin paperipusseihin!

Paperipussiin voit pakata helposti mm. paistopisteen tuotteet, hedelmät, vihannekset, kuivatuotteet ja leivonnaiset. Pohditko, kuivuuko leipä paperipussissa? Ei, jos paperipussi on laadukkaasti valmistettu. Paperipussit soveltuvat erinomaisesti myös mm. hedelmien kypsymisen nopeuttamiseen.

Meiltä saat tarpeisiisi sopivat paperipussit helposti ja nopealla toimituksella. Kuten muihinkin tuotteisiimme, myös paperipusseihin saat halutessasi yksilölliset painatukset ja esimerkiksi oman logon.

Paperikassiin pakatut elintarvikkeet viestivät laadukkuudesta paremmin, kuin muovipussiin pakatut tuotteet. Valikoimaamme kuuluvat myös painetut erikoispussit, joita voit käyttää erilaisten kampanjoiden tukena. Tilaa kerralla vain sen verran, kuin tarvitset, ja säästät varastointikustannuksissa.

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myös paperikasseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake