Paperipussit

Paperipussit

Paperipussin avulla pakkaat elintarvikkeet ekologisesti ja helposti

Unohda pienet muovipussit ja satsaa ekologisiin, laadukkaisiin ja monikäyttöisiin paperipusseihin!

Paperipussit soveltuvat erinomaisesti elintarvikkeiden, kuten esimerkiksi paistopisteen tuotteiden, hedelmien, vihannesten, kuivatuotteiden sekä leivonnaisten pakkaamiseen. Samalla ne toimivat hyvin myös hedelmien kypsymisen nopeuttamisessa. Ja jos yhä pohdit, kuivuuko esimerkiksi leipä paperipussissa nopeammin, on vastaus ei, jos vain pussi on tarpeeksi laadukkaasti valmistettu. 

Markkinoiden parhaat paperista valmistetut pussit kaikille elintarvikkeille

Meiltä saat tarpeisiisi sopivat elintarvike paperipussit helposti netistä tilaamalla, aina nopealla toimituksella. Ja kuten muihinkin tuotteisiimme, myös paperipusseihin saat halutessasi yksilölliset painatukset, niin brändiväreillä, printeillä tai esimerkiksi omalla logolla viimeisteltynä.

Paperista valmistettuun pussiin pakatut elintarvikkeet viestivät laadukkuudesta ja vastuullisuudesta paremmin, kuin muovipussiin pakatut tuotteet. Valikoimaamme kuuluvat myös painetut erikoispussit, joita voit käyttää erilaisten kampanjoiden tukena. Oma tuotantomme taas mahdollistaa sen, että meiltä voit tilata tuotteita kerralla vain sen verran kuin tarvitset, ja säästää samalla varastointikustannuksissa.

Tutustu paperipusseihimme nyt verkkokaupassamme tai kysy lisää myyjältämme!

Meiltä löydät myös upeat paperikassit yrityksesi kaikkiin tarpeisiin.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

 info@carccu.com
Phone icon on yellow base  +358 (0)35134240

 

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana toimii flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Näin ollen toimintamme perustuukin pitkään yrittäjyysperinteeseen – yrityksen vetäjä toimiva Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä sukupolvessa, toiminnassa ollessa yhä vahvasti mukana myös yrityksen alkuperäinen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemuksella flexopainamisesta pystymmekin valmistamaan laadukkaita tuotteita uuden sukupolven uudistusinnolla, tuotannon ja palvelujen digitalisoituessa sekä toiminnan kansainvälistyessä.

EPP-Pack Oy on johtava elintarvike- ja kukkapaperien valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä EU:n ulkopuolelle, kuten esimerkiksi Venäjälle. Toimintaamme on myös vuosien saatossa muokattu palvelemaan yhä enemmän asiakkaidemme erikoistarpeita. Yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa löydämmekin aina kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperipussin, -kassin, kääre- tai kukkapaperin, kuin myös kaikki muut pakkausmateriaalit. Näin ollen lopputuloksena syntyy aina kestävä, näyttävä ja yksilöllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin, ekologisiin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan – kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen, jolloin kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme myös systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalien käyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake