Paperikassit

Paperikassi on ekologinen valinta

Paperikassi on ekologinen vaihtoehto, jota yhä useampi kuluttaja suosii tänä päivänä muovikassin sijaan. Se ei pelkästään auta pienentämään hiilijalanjälkeäsi, vaan viestii myös yrityksesi arvoista ulospäin. Paperikassi on myös tyylikkäämpi ja laadukkaampi vaihtoehto tavaroiden pakkaamiseen, kuin muovipussi.

Paperikassiin on helppo pakata niin lahjat kuin kauppaostoksetkin, sillä litteät kahvat varmistavat, että paperikassia on hyvä kantaa ja se kestää. Verkkokaupassamme valittavanasi on erikokoisia ja erivärisiä paperikasseja yrityksesi tarpeisiin. Meiltä voit tilata halutessasi paperikassit myös yksilöllisellä painatuksella kuten omalla logollasi, jolloin ne erottuvat markkinoilla kilpailijoistasi ja jäävät kuluttajan mieleen.

Suurille tilauserille tarjoamme myös varastointipalvelun, jonka valitessasi toimitamme tuotteet sinulle sovitusti juuri sopivissa erissä. 

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myös paperipusseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake