Paperikassit logolla

Paperikassit

Tyylikäs paperikassi omalla painatuksella

Paperikassit logolla tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tuoda oman brändinsä esiin ekologisesti ja näyttävästi, jopa entistäkin pienemmillä valmistuskustannuksilla. Eri värejä ja valmiita paperikassien malleja löydät laajasta valikoimastamme useissa upeissa väreissä, mutta voimme myös viimeistellä kassit täysin yrityksesi brändin mukaisilla yksityiskohdilla. Niin kuosien, omien logon ja painatuksen kuin myös värien ja muiden mahdollisten toiveidesi mukaisten viimeistelyjen osalta.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

Ekologisuus ennen kaikkea

Paperikassi on ekologinen vaihtoehto, jota yhä useampi kuluttaja suosii tänä päivänä muovikassin sijasta.  Se ei pelkästään auta pienentämään hiilijalanjälkeäsi, vaan viestii myös yrityksesi arvoista ulospäin. Paperikassi on myös tyylikkäämpi, kestävämpi ja laadukkaampi vaihtoehto tavaroiden pakkaamiseen, kuin muovipussi.

Paperikassiin on helppo pakata niin lahjat kuin kauppaostoksetkin, sillä litteät kahvat varmistavat, että paperikassia on hyvä kantaa ja se kestää. Verkkokaupassamme valittavanasi on erikokoisia ja erivärisiä paperikasseja yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Meiltä voit myös halutessasi tilata paperikassit yksilöllisellä omalla painatuksella kuten omalla logollasi, jolloin ne erottuvat markkinoilla kilpailijoistasi ja jäävät kuluttajan mieleen.

 

Oma tuotanto mahdollistaa joustavan palvelun

Suurille tilauserille, olitpa sitten tilannut paperikassin omalla logolla tai valmiista mallistosta, tarjoamme myös varastointipalvelun, jonka puitteissa toimitamme tuotteet sinulle sovitusti ja täysin toiveidesi mukaisissa erissä.  Samalla oma tuontantotila mahdollistaa myös todella pienten sekä suurien tilauserien joustavan ja nopean valmistuksen.

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

 

Ruskea vai valkoinen paperikassi? Sinä päätät, me tarjoamme paperikassit kaikissa väreissä!

Carccun valikoimasta löydät paperikassit yrityksille kaikissa eri väreissä. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset mustat, valkoiset ja ruskeat paperikassit, kuin myös kirkkaat ja värikylläiset punaiset, pinkit, vihreät, keltaiset, oranssit sekä hempeät pastellisävyt. Värillinen paperikassi voidaan tilata myös omalla logolla tai painatuksella viimeisteltynä, tai vain värillisenä versiona ilman kuoseja tai painatuksia.

Lue lisää myös paperipusseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

 info@carccu.com
Phone icon on yellow base  +358 (0)35134240

 

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake