fbpx

Paperikassit

Paperikassit

Paperikassi on ekologinen valinta

Paperikassi on ekologinen vaihtoehto, jota yhä useampi kuluttaja suosii tänä päivänä muovikassin sijaan. Se ei pelkästään auta pienentämään hiilijalanjälkeäsi, vaan viestii myös yrityksesi arvoista ulospäin. Paperikassi on myös tyylikkäämpi ja laadukkaampi vaihtoehto tavaroiden pakkaamiseen, kuin muovipussi.

Paperikassiin on helppo pakata niin lahjat kuin kauppaostoksetkin, sillä litteät kahvat varmistavat, että paperikassia on hyvä kantaa ja se kestää. Verkkokaupassamme valittavanasi on erikokoisia ja erivärisiä paperikasseja yrityksesi tarpeisiin. Meiltä voit tilata halutessasi paperikassit myös yksilöllisellä painatuksella kuten omalla logollasi, jolloin ne erottuvat markkinoilla kilpailijoistasi ja jäävät kuluttajan mieleen.

Suurille tilauserille tarjoamme myös varastointipalvelun, jonka valitessasi toimitamme tuotteet sinulle sovitusti juuri sopivissa erissä. 

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myös paperipusseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake