Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu auttaa pakkausmateriaalin valinnassa

Ei ole samantekevää, mikä pakkausmateriaali sopii mihinkin pakkaukseen. Lahjatavaran pakkaamiseen käytettävä silkkipaperi on teknisiltä ominaisuuksiltaan erilaista kuin esimerkiksi pikaruokaravintolan wrap-paperi. Kukkapaperi taas poikkeaa ominaisuuksiltaan elintarvikeliikkeen kalapaperista. Mistä tietää, mikä materiaali kannattaa valita?

Ei huolta, autamme sinua oikean pakkausmateriaalin valinnassa! Pakkaussuunnittelumme toimii yhdessä tuotekehityksesi kanssa. Näin tuotteesi saa teknisiltä ominaisuuksiltaan oikean paperipakkauksen juuri tarpeesi mukaan. Kun pakkausmateriaali on oikein valittu, varmistat, että tuote kestää ja säilyy mahdollisimman hyvin aina pakkaamisesta kuljetukseen ja kaupasta kotiin saakka. Kun tuotteellasi on sille soveltuva pakkaus, sen arvo kasvaa. Laadukas painatus esimerkiksi paperikasseissa vahvistaa yrityksen brändiä ja toimii myös tärkeänä osana markkinointia.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivat pakkaukset!

Tutustu myös verkkokauppaamme.

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake