Painatus

Painatus

Pakkauspainatus vahvistaa brändiäsi

Pakkauspainatus ja pakkauksen design ovat tärkeä osa brändiä ja usein ensimmäinen asia, minkä kuluttaja tuotteestasi näkee. Laadukas pakkauspainatus varmistaa, että tuotteesi erottuu, antaa laadukkaan ensivaikutelman, viestii haluamiasi asioita ja herättää oikeita mielikuvia.

Meillä on lähes 50 vuoden kokemus flexopainatuksesta, jota käytetään erityisesti pakkauspainatukseen. Käytämme väreinä vain laadukkaita Swiss Ordinance -materiaaleja ja sekoitamme värit tietokoneavusteisesti. Niitä käyttämällä säästämme myös luontoa ja vältämme haitallisia VOC-päästöjä. Yhdessä löydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun tarvitsemasi pakkauksen.

Painatus on saatavilla seuraaviin tuotteisiimme…

Tutustu myös pakkaussuunnitteluun, vieraile verkkokaupassamme tai kysy lisää myyjältämme!

 

Tarjouspyyntö

  • Tiedoston enimmäiskoko 48 Mt
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, ai, eps.

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake