Pakkausmateriaalit

Pakkaustarpeet ovat yksilöllisiä ja niin pitäisi olla myös pakkausmateriaalien

Pakkausmateriaalit tarjoavat sinulle mahdollisuuden pakata yrityksesi valmistamat tuotteet tyylikkäisiin ja suojaaviin kääre-  ja pakkauspapereihin. Valikoimastamme löydät myös elintarvikepakkauksetpaperipussit ja paperikassit kaikkiin eri tarpeisiin.

Pakkausmateriaalit kannattaa myös yksilöidä yrityksesi logon, värien tai muun ilmeen osalta, jotta ne toimivat brändisi puolesta puhujina katukuvassa ja asiakkaasi päivittäisessä arjessa. Kun tilaat perinteiset pakkausmateriaalit tai räätälöidymmät mallit Carcculta, voit olla varma, että teet aina ekologisen ja kestävän valinnan. Näin ollen tuot pakkausmateriaalien avulla helposti esiin myös yrityksesi arvomaailmaa, viimeistellyn brändi-ilmeen lisäksi. 

 

Suojaa tuotteesi tyylikkäästi

Me Carcculla autamme sinua löytämään aina tuotteillesi sopivan, parhaan mahdollisen pakkausmateriaalin. Valikoimaamme kuuluvat niin makulatuuri, silkki-, pakkaus- kuin myös välipaperit sekä monet muut tuotteet, joiden avulla voimme taata juuri sinun tarpeidesi mukaisen, suojaavan ja parhaan mahdollisen tuotepakkauksen.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa!

 

Pakkauspaperit

Pakkauspaperit sisältävät niin makulatuurit, välipaperit kuin myös silkkipaperit. Meiltä saatkin kaikki mahdolliset pakkauspaperit, kaikissa eri viimeistelyissä ja väreissä! Pakkauspaperit voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaan. Sopivin pakkauspaperi valitaan aina pakattavan tuotteen asettamien erikoisvaatimusten mukaan — jos et ole täysin varma, millaiseen pakkaukseen tai paperiin juuri sinun tuotteesi kannattaisi kääriä, ota meihin yhteyttä tai tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa!

 

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake