Lahjapakkaus

Lahjapakkaus

Tyylikkäät lahjapakkaukset tuovat iloa 


Lahjapakkaus ja lahjan avaamisen hetki ovat tärkeä osa kokonaisuutta lahjan vastaanottajalle. Varmista siis, että lahjapakkauksesi huomataan! Meiltä saat aina laadukkaat lahjapaperit ja isotkin lahjapaperirullat, sellofaanit, silkkipaperit sekä lahjapussit ja lahjakassit, joiden avulla syntyvät laadukkaat, tyylikkäät ja iloa lahjan vastaanottajalle tuovat lahjapakkaukset mihin tahansa tarpeisiin. 

Verkkokaupassamme on valittavana useita erilaisia lahjapakkausmalleja ja värejä — valikoimasta löytyvät esimerkiksi niin sanomalehti lahjapaperit sekä ruskea, valkoinen, punainen ja musta lahjapaperi. Vai haluatko sittenkin painattaa lahjapakkaukseen oman logon tai räätälöidä sen omilla väreillä ja painatuksilla? Lisätietoa painatuksista löydät täältä. Kauttamme kun saat aina yksilölliset ja brändi-ilmeesi mukaiset lahjapakkaukset, jotka erottuvat ja jäävät mieleen varmasti!

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myös painatuksesta ja paperikasseista.

Lahjapaperi

Lahjapaperi toimii kaikkein perinteisimpänä lahjapakkausten pakkausmateriaalina. Meiltä saat niin pienet, perinteiset lahjapaperirullat, kuin myös isot lahjapaperirullat kaikkiin tarpeisiin! Muista myös, että voit räätälöidä lahjapaperit omilla logoilla, printeillä tai haluamallasi värillä. Vaikka toki valikoimaan kuuluuvat myös perinteiset mustat, punaiset ja valkoiset lahjapaperit. Myös sanomalehti lahjapaperi tuo näyttävän lisän omiin lahjapakkauksiin!

 

Silkkipaperi

Silkkipaperi sopii mainiosti esimerkiksi pienten lahjatavaroiden käärintään sekä kauniisti taiteltuna tai rypisteltynä lahjapakkausten, -pussien tai -kassien sisään, tuomaan pakkaukseen askeleen enemmän glamouria ja viimeisteltyä ilmettä. Silkkipaperia löytyy useissa eri väreissä ja se on mahdollista myös viimeistellä omalla logolla tai printillä sekä kustomiväreillä. Jos siis innostuit silkkipaperin käytöstä, tilaa omasi logolla tai halutuilla printeillä kustomoituna tai valittuna suoraan laajasta valikoimastamme jo tänään! 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

 

Sellofaani 

Sellofaani yhdistetään usein kukkien pakkaamiseen, mutta millaisen tahansa lahjan voi hyvin kääriä tyylikkääseen ja läpinäkyvään sellofaanipakkaukseen. Sellofaani tarjoaakin mielenkiintoisen pakkausmateriaalin, jota ei aina vain osata tarpeeksi hyödyntää. Se kun sopii hyvin kaikenlaisten lahja-esineiden käärimiseen — lisäät vain paketin päälle näyttävän rusetin tai sidot sen ympärille nauhan, niin upea ja yksilöllinen lahjapakkaus on valmiina annettavaksi saajalleen!

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

 

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccun paperituotteiden takana on vuonna 1979 perustettu perheyritys, flexopainotalo EPP-Pack Oy. Yrityksemme pohjaa pitkään yrittäjyysperinteeseen — yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyykin erittäin vahvasti niin lahjapakkausten kuin myös muiden pakkaustuotteidemme laadussa. Samalla kun uuden sukupolven uudistusinto heijastuu tuotannon ja palvelun digitalisointiin sekä toiminnan kansainvälistymiseen.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyössä asiakkaan kanssa löydämme aina kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre- tai kukkapaperin, lahjapakkauksen tai muun tarvittavan pakkausmateriaalin, jotta lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilöllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake