Kukkapaperit

Euroopan parhaat kukkapaperit

Haluatko kauniit kukkapaperit, joihin kääriä kukkalähetyksen?

Kukat ovat täydellinen lahja moneen eri tilanteeseen. Ne ovat usein mukana elämän tärkeimmissä hetkissä, mutta toisaalta tuovat ripauksen luksusta ja piristystä myös ihan tavallisen arjen keskelle. Pakkaus on ensimmäinen asia, minkä kukkien vastaanottaja näkee ja siksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaiset kukkapaperit kukkien pakkaukseen valitsee.

Erilaiset kukat ja värit sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tunnetiloihin, ja sama pätee myös niiden pakkaamiseen. Meiltä löydät Euroopan parhaat kukkapaperit ja laajan valikoiman aina yksinkertaisesta ja tyylikkäästä vaihtoehdosta värikkääseen ja erottuvaan. Verkkokaupastamme saat kukkapaperin lisäksi myös mm. sellofaanin, silkkipaperin ja paperikassit, jolloin pakkaus on takuulla viimeistelty ja tuo vastaanottajalleen iloa.

Voit valita kukkapaperit verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai painattaa yksilöllisen, juuri sinun yrityksesi näköisen vaihtoehdon vaikkapa omalla logolla. Näin varmistat, että pakkaamasi kukat erottuvat, näyttävät tyylikkäiltä ja jäävät mieleen.

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake