Floristiikka

Kukkapaperi kertoo yrityksestäsi

Valitsemasi pakkaus vaikuttaa tuotteesi myyntiin monin tavoin. Se suojaa tuotetta, mutta toimii myös samalla mainoksena, joka viestii yrityksesi brändistä. Oikein valittu design korostaa tuotteen ominaisuuksia. Carccu toimittaa laajan valikoiman Euroopan parhaita kukkapapereita, ja vaihtoehtoja kukkien pakkaukseen löytyy yksinkertaisen tyylikkäästä iloisen runsaaseen.

Valikoimastamme löydät kaiken kukkien pakkaamiseen, tarvitset sitten valmiin kukkapaperin, taimikassin tai sellofaanin. Yksilöllisyyttä lisäät painattamalla paperipakkaukseen yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Oikein valittu pakkaus kertoo tuotteidesi korkeasta laadusta. Kukat ovat lahja, joka tuo paljon iloa sen saajalle.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake