Hampurilaistasku, grillitasku

ja muut fast food pakkausmateriaalit

Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

 Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

 

 

Ekologiset ja brändi-ilmeen mukaiset fast food -pakkaukset Carcculta

Miltä kuulostaa hampurilaistasku, grillitasku tai pizzalaatikko yrityksesi logolla ja brändi-ilmeellä viimeisteltynä? Meiltä löydät ekologiset pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit, käärepaperit sekä yksilöllisesti painatetut fast food -pakkauspaperit kaikille ravintolasi pikaruuille. Valmistamme tuotteemme laadukkaista, ekologisista materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja täyttävät kaikki elintarvikelain asettamat säädökset. 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

Hampurilastaskut sotkuttomaan herkutteluun

Hampurilaistaskut tekevät hamppareiden herkuttelusta entistä siistimpää – rasvankestävän käärepaperin avulla suojaat asiakkaidesi sormet ikäviltä rasvatahroilta. Omalla logolla ja väreillä varustetut taskut toimivat myös samalla yrityksesi brändilähettiläinä, luoden käyttäjälleen sekä hänen seurassaan oleville vahvaa mielikuvaa yrityksesi arvomaailmasta. Näin ollen ei olekaan yhdentekevää, millainen hampurilaistasku yrityksesi hamppareiden päälle sujahtaa, vaan on tärkeää miettiä, miten oikeaa brändimielikuvaa rakennetaan ravintolasi pienimmissäkin yksityiskohdissa.

 

Grillitaskut brändilähettiläiksi

Grillitaskut voidaan kääriä lähes kaikkien pikaruokien kylkeen – ne sopivat niin hampurilaisille, lihapiirakoille, makkaroille kuin myös voileipien tai vaikkapa kebableipien ympärille! Ekologiset pakkausmateriaalit tarjoavat myös lähes ilmaisen mainosalustan, sillä yrityksen ilmeellä viimeistelty ja katukuvassa vilkkuva grillitasku tarjoaa hyödynnettävissä olevaa mainostilaa yrityksesi brändille. Samalla ne toimivat arvomaailmanne ja yritysmielikuvanne vankkana ponnahdusalustana. Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa omat grillitaskut omalla logolla viimeisteltynä jo tänään!

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

 

Pizzalaatikot omalla logolla

Pizzalaatikot omalla logolla ja biohajoavalla materiaalilla onnistuvat Carcculta käden käänteessä. Oma tuotantotila mahdollistaa pizzalaatikoiden nopean toimituksen, niin pienissä kuin myös suuremmissa erissä, vaikka toiveenasi olisikin hyvin räätälöity kokonaisuus, omalla logolla, painatuksella tai värimaailmalla toteutettuna. Voimme myös tarvittaessa varastoida suurempia tilauseriä puolestasi ja toimittaa pizzalaatikot, niin kuin myös hampurilaistaskut ja grillitaskut, sinulle toiveidesi mukaisissa erissä.

 

Ekologisten pakkausten edelläkävijä Carccu

Olemme Suomen johtava räätälöityjen ratkaisujen flexotalo ja siksi kauttamme tilatut tuotteet voidaan myös yksilöidä juuri sinun tuotteillesi sopiviksi. Painatuksella varmistamme sen, että tuotteesi erottuu, jää mieleen ja viestii oikeita asioita brändistäsi. Halusitpa pakkaustuotteet painatuksella tai ilman, niiden tilaaminen käy helposti ja nopeasti. Haluatko painattaa oman logosi elintarvikepakkaukseen? Lue lisää täältä!

Tilaa meiltä myös muut elintarvikepakkaukset sekä paperikassit.

 

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake