Fast Food

Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

Tarvitsetko pakkausmateriaaleja pikaruokaravintolasi fast food -tuotteille?

Meiltä löydät pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit kuten hampurilaispaperit, grillitaskut, käärepaperit sekä yksilöllisesti painatetut fast food -pakkauspaperit tuotteillesi. Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät ja täyttävät elintarvikelain asettamat säädökset. 

Olemme Suomen johtava räätälöityjen ratkaisujen flexotalo ja siksi kauttamme tilatut tuotteet voidaan myös yksilöidä juuri sinun tuotteillesi sopiviksi. Painatuksella varmistamme sen, että tuotteesi erottuu, jää mieleen ja viestii oikeita asioita brändistäsi. Halusitpa pakkaustuotteet painatuksella tai ilman, niiden tilaaminen käy helposti ja nopeasti. Haluatko painattaa oman logosi elintarvikepakkaukseen? Lue lisää täältä!

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myäs elintarvikepakkauksistamme sekä paperikasseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake