fbpx

Fast Food

Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

Tarvitsetko pakkausmateriaaleja pikaruokaravintolasi fast food -tuotteille?

Meiltä löydät pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit kuten hampurilaispaperit, grillitaskut, käärepaperit sekä yksilöllisesti painatetut fast food -pakkauspaperit tuotteillesi. Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät ja täyttävät elintarvikelain asettamat säädökset. 

Olemme Suomen johtava räätälöityjen ratkaisujen flexotalo ja siksi kauttamme tilatut tuotteet voidaan myös yksilöidä juuri sinun tuotteillesi sopiviksi. Painatuksella varmistamme sen, että tuotteesi erottuu, jää mieleen ja viestii oikeita asioita brändistäsi. Halusitpa pakkaustuotteet painatuksella tai ilman, niiden tilaaminen käy helposti ja nopeasti. Haluatko painattaa oman logosi elintarvikepakkaukseen? Lue lisää täältä!

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Lue lisää myäs elintarvikepakkauksistamme sekä paperikasseista.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake