Elintarvikepakkaus

Elintarvikepakkaus

Laadukas ja ekologinen elintarvikepakkaus auttaa erottumaan ja helpottaa arkea

Elintarvikepakkaus

Elintarvikepakkaus herättää kuluttajan huomion, viestii brändistä oikeita asioita ja auttaa erottumaan muista vastaavista tuotteista. On tärkeää, että pakkaukset ovat kestäviä ja käytännöllisiä, jotta ne suojaavat tuotteita mahdollisimman hyvin ja täyttävät elintarvikelain asettamat säädökset. 

Olemme laadukkaiden elintarvikepapereiden kotimainen edelläkävijä. Toimitamme elintarvikkeiden tarjoiluun, pakkaamiseen ja varastointiin tarkoitetut paperit painotalomme omasta tuotannosta. Elintarvikepaperien valikoimastamme löydät niin ruskeat, valkoiset kuin ajattomalla sanomalehti- tai ruutuprintillä painetut elintarvikepaperit lihalle-, kalalle-, juustolle-, tai vaikkapa siipiannosten tarjoiluun ravintolassasi. Pikaruokaravintoloille valmistamme laadukkaita pergamiinikäärepapereita- ja taskuja yrityksenne omalla logolla tai omasta valikoimastamme. 

Takeaway -pakkauksissa pyrimme tarjoamaan ekologisimpia kartongista ja biohajoavasta muovista valmistettuja rasioita, kulhoja ja astioita. Laadukkaaseen kartonkirasiaan pakkaaminen säästää keittiön aikaa ja ruoka kulkee maukkaana kotiin asti ja yrityksen logolla viimeistelty kassi tai pussi viimeistelee kuljetuksen. 

Koska brändin vahvistaminen on erityisesti koronapandemian aikana entistä tärkeämpää ruokailukokemuksen viemiseksi asiakkaan kotiin asti, olemme kehittäneet aivan uudenlaisen palvelukonseptin ravintola-alan asiakkaille. Kysy myynnistämme lisätietoja, miten voimme palvella ja vahvistaa juuri teidän brändiänne logopainettujen takeaway -pakkausten ja paperituotteiden avulla.  

Siirry verkkokauppaamme tästä tai kysy lisää myyjältämme 

antti.orrenmaa@carccu.com 

 

Lue lisää myös fast food -pakkaustuotteistamme

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

info@carccu.com
+358 (0)35134240

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 03 513 4240

Yhteydenottolomake